Barang Kemas 999 Sri Ayu

Pengenalan Barang Kemas Sri Ayu

Selain Gold Bar Emas Sri Ayu  dan Dinar Emas Mekah Sri Ayu,  SRI AYU FINE GOLD SDN. BHD juga mengeluarkan barang kemas untuk pelaburan yang diperbuat daripada emas 24 karat (999.9).

Barang kemas yang dikeluarkan adalah jenis emas padu dan amat sesuai untuk disimpan sebagai pelaburan jangka panjang. Harga yang ditawarkan amat kompetitif dan tanpa kos upah. Pattern permulaan yang dikeluarkan adalah Gajah Padu.

Barang Kemas Sri Ayu dikeluarkan dalam versi berat +-10g, +-20g dan +-50g  untuk Rantai Tangan, manakala untuk Rantai Leher, berat yang dikeluarkan adalah +-30g dan +- 50g. Spread harga  untuk barang kemas ini hanyalah serendah 9% sahaja, anda tidak perlu tunggu lama untuk mendapat keuntungan daripada kenaikan harga emas.

Koleksi Barang Kemas Sri Ayu

SRI AYU FINE GOLD SDN. BHD memberi jaminan akan membeli kembali emas-emas keluaran syarikat yang telah anda beli walaupun ianya tercalar, bengkok atau kemek asalkan beratnya tidak berkurangan.

Di bawah adalah contoh gambar produk Barang Kemas Rantai Tangan dan Rantai Leher  Sri Ayu :

Untuk mengetahui harga terkini Barang Kemas Sri Ayu, anda boleh melihatnya di sini. Spread rate (perbezaan harga jual & beli) bagi Barang Kemas ini adalah serendah 9%. Kami merupakan Pengedar Sah (Profesional) Sri Ayu.

Don't be shellfish...It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email
Print this page
Print