Barang Kemas 999 Sri Ayu

Pengenalan Barang Kemas Sri Ayu

Selain Gold Bar Emas Sri Ayu  dan Dinar Emas Mekah Sri Ayu,  SRI AYU FINE GOLD SDN. BHD juga mengeluarkan barang kemas untuk pelaburan yang diperbuat daripada emas 24 karat (999.9).

Logo Sri Ayu Barang Kemas 999 Sri Ayu

Barang kemas yang dikeluarkan adalah jenis emas padu dan amat sesuai untuk disimpan sebagai pelaburan jangka panjang. Harga yang ditawarkan amat kompetitif dan tanpa kos upah. Pattern permulaan yang dikeluarkan adalah Gajah Padu.

Barang Kemas Sri Ayu dikeluarkan dalam versi berat +-10g, +-20g dan +-50g  untuk Rantai Tangan, manakala untuk Rantai Leher, berat yang dikeluarkan adalah +-30g dan +- 50g. Spread harga  untuk barang kemas ini hanyalah serendah 9% sahaja, anda tidak perlu tunggu lama untuk mendapat keuntungan daripada kenaikan harga emas.

RantaiTangan 1 Barang Kemas 999 Sri Ayu

SRI AYU FINE GOLD SDN. BHD memberi jaminan akan membeli kembali emas-emas keluaran syarikat yang telah anda beli walaupun ianya tercalar, bengkok atau kemek asalkan beratnya tidak berkurangan.

Di bawah adalah contoh gambar produk Barang Kemas Rantai Tangan dan Rantai Leher  Sri Ayu :

Rantai tangan 999 Barang Kemas 999 Sri Ayu

rantai leher 999 Barang Kemas 999 Sri Ayu

Untuk mengetahui harga terkini Barang Kemas Sri Ayu, anda boleh melihatnya di sini. Spread rate (perbezaan harga jual & beli) bagi Barang Kemas ini adalah serendah 9%. Kami merupakan Pengedar Sah (Profesional) Sri Ayu.

buy now button 150x150 Barang Kemas 999 Sri Ayu

Don't be shellfish...It's only fair to share...facebook Barang Kemas 999 Sri Ayutwitter Barang Kemas 999 Sri Ayugoogle Barang Kemas 999 Sri Ayulinkedin Barang Kemas 999 Sri Ayupinterest Barang Kemas 999 Sri Ayuemail Barang Kemas 999 Sri Ayuprint Barang Kemas 999 Sri Ayu