Cara Membuat Pembelian Dengan GSR

Cara Membuat Pembelian Dengan GSR

Pertama sekali layari laman rasmi GSR di www.gsr2u.com.my kemudian pergi ke bahagian atas sebelah kanan website GSR seperti grafik dibawah dan klik butang Member Registration.

Selepas butang Member Registration di klik, anda akan di bawa ke halaman seperti grafik dibawah, sila isikan semua maklumat yang diperlukan, kemudian klik butang “CONTINUE” disebelah kanan bahagian paling bawah borang.Sila pastikan anda telah berfikir semasak-masaknya sebelum memilih username dan password untuk di daftar kerana username dan password anda itu adalah Username dan Password Rasmi yang perlu anda masukkan di halaman Login setiap kali ingin membuat pembelian.

Selepas klik butang continue anda secara rasminya telah mendaftar sebagai customer GSR dan sudah boleh mula membeli secara online. Apa yang perlu anda buat untuk membeli dari GSR adalah dengan mengikuti langkah- langkah seperti grafik di bawah :

Setiap kali ingin membuat pembelian, anda perlu layari laman rasmi GSR di www.gsr2u.com.my kemudian klik “Order” seperti yang ditunjukkan dalam grafik di bawah. Kemudian masukkan “username” dan “password” yang telah anda pilih semasa proses “Member registration” kemudian klik LOGIN.


Selepas klik butang login, anda akan dibawa ke halaman seperti grafik dibawah, sila pilih grafik “Make Purchase”  dan klik.

Kemudiannya anda akan berada di halaman ” Order” seperti grafik dibawah. Di bahagian paling atas terdapat ruangan untuk alamat, sila masukkan alamat yang anda inginkan barang yang di order di hantar. Kemudian pilih lah barangan yang hendak di order, setelah berpuashati dengan order anda sila klik butang “CONFIRM”.

Pesanan anda akan diproses oleh pihak syarikat, Sila buat bayaran terus ke Akaun GSR samada Maybank atau CIMB :

Gold Silver Resources (M) Sdn Bhd
Maybank : 5621 0662 1240
CIMB : 1205 1311 396 052

Kemudian simpan rekod pembayaran anda dengan cara buat Screenshot atau Printscreen Payslip jika pembayaran dibuat melalui Internet Banking atau simpan slip ATM sebagai bukti bayaran talah dibuat kepada pihak GSR. Produk yang di order akan dihantar ke alamat anda dengan kadar segera.

Jika anda berminat untuk membeli emas dan perak pada harga diskaun disamping menjana pendapatan sebagai usahawan emas , sila baca Peluang Keusahawanan Emas .

Don't be shellfish...It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email
Print this page
Print

5 Responses to Cara Membuat Pembelian Dengan GSR

    • InsyaAllah selamat, sepanjang kami beroperasi belum lagi ada kes barang hilang atau tak sampai.jaminan barang selamat sampai

Leave a reply