Cara Mendaftar Sebagai Pengedar GSR – Gold Silver Resources Sdn Bhd

Cara Mendaftar Sebagai Pengedar GSR – Gold Silver Resources Sdn Bhd

Pertama sekali layari laman rasmi GSR di www.gsr2u.com.my kemudian pergi ke bahagian atas sebelah kanan website GSR seperti grafik dibawah dan klik butang Dealer Registration.

Selepas butang Delaer Registration di klik, anda akan di bawa ke page seperti grafik dibawah, sila isikan semua maklumat yang diperlukan. Pastikan maklumat Sponsor Username : about dengan Sponsor No : KTN 0014.

Sila pastikan anda telah berfikir semasak-masaknya sebelum memilih username untuk di daftar kerana username anda itu adalah ID Rasmi bagi website percuma anda seperti contoh: www.gsr2u.com.my/saya. saya ialah username rasmi yang telah anda pilih. Setelah semua maklumat diperlukan diisi dan password telah anda pilih, sila KLIK butang continue seperti grafik dibawah.

cara daftar pengedar GSR

Setelah Borang Pendaftaran Online anda dihantar (submit) dalam talian. Sila buat bayaran terus ke Akaun GSR samada Maybank atau CIMB :

Gold Silver Resources (M) Sdn Bhd
Maybank : 5621 0662 1240
CIMB : 1205 1311 396 052

Kemudian simpan rekod pembayaran anda dengan cara buat Screenshot atau Printscreen Payslip jika pembayaran dibuat melalui Internet Banking atau simpan slip ATM sebagai bukti bayaran talah dibuat kepada pihak GSR.

Emailkan bukti bayaran & salinan MyKad anda kepada admin@gsr2u.com.my & cc kepada saya di on9biz@yes.my sebagai rujukan saya bagi mempercepatkan proses pendaftaran anda. Untuk tujuan rekod, dokumen manual perlu diisi, saya akan emel kepada anda untuk dilengkapkan dan sila hantar semula kepada saya atau terus di pos ke HQ GSR.

Anda akan dihubungi oleh GSR untuk pengaktifan akaun anda.Semudah ABC anda telahpun secara rasminya menjadi Pengedar Sah GSR dan layak menikmati keistimewaan sebagai Pengedar Sah GSR.Dalam masa beberapa hari segala item seperti buku resit, jaket GSR, kad bisnes akan sampai di rumah anda. Jika timbul sebarang masalah sila hubungi kami.

Don't be shellfish...It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email
Print this page
Print

One Response to Cara Mendaftar Sebagai Pengedar GSR – Gold Silver Resources Sdn Bhd

  1. […] yang dianjurkan oleh pengedar -pengedar rasmi GSR dengan kerjasasama dengan Syarikat GSR ini bukan sahaja memberi kesedaran tentang pelaburan emas dan perak tetapi juga turut membuka […]

Leave a reply