Dinar Emas Mekah Sri Ayu

Pengenalan Dinar Emas Mekah Sri Ayu

SRI AYU FINE GOLD SDN. BHD juga  mengeluarkan dinar emas yang menepati piawaian dinar emas yang ditetapkan pada zaman pemerintahan Islam Khalifah Umar Al-khatab. Ianya diperbuat daripada emas 22 karat (916/917).

Dinar keluaran SRI AYU FINE GOLD SDN. BHD dinamakan Dinar Emas Mekah dan  ianya menggunakan emas 917. Dinar ini boleh didapati di dalam 5 nilai iaitu 1 Dinar (4.25g), 2 Dinar (8.50g), 4 Dinar (17g), 8 Dinar (34g) & 20 Dinar (85g).

Setiap Dinar Emas Mekah mempunyai sijil ketulenan dan nombor siri yang berlainan diantara satu sama lain dan ianya juga diterima di Arahnu. SRI AYU FINE GOLD SDN. BHD memberi jaminan akan membeli kembali emas-emas keluaran syarikat yang telah anda beli  walaupun ianya tercalar, bengkok atau kemek asalkan beratnya tidak berkurangan.

Dibawah adalah contoh gambar produk Dinar Emas Mekah Sri Ayu :

Sijil Terbaru Dinar Emas Mekah Sri Ayu

Untuk mengetahui harga terkini Dinar Emas Mekah Sri Ayu, anda boleh melihatnya di sini. Spread rate (perbezaan harga jual & beli) bagi Dinar Emas Mekah ini adalah serendah 6%. Kami merupakan Pengedar Sah (Profesional) Sri Ayu .

Don't be shellfish...It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email
Print this page
Print