Emas Sri Ayu

Pengenalan Emas Sri Ayu

Emas Sri Ayu adalah produk keluaran Syarikat SRI AYU FINE GOLD SDN. BHD (941250-v) sebuah syarikat 100% milik bumiputera yang memiliki rangkaian kedai emas terbesar di negeri Kelantan. Pejabat operasi Sri Ayu Fine Gold adalah di Jalan Temenggong, Kota Bharu, Kelantan.

Kepingan Emas (Gold Bar) 999.9 keluaran SRI AYU FINE GOLD SDN. BHD mempunyai sijil ketulenan dan nombor siri unik yang berlainan diantara satu sama lain. Kepingan Emas (Gold Bar) 999.9 keluaran SRI AYU FINE GOLD SDN. BHD juga diterima untuk pajakan di Arrahnu.

SRI AYU FINE GOLD SDN. BHD memberi jaminan akan membeli kembali emas-emas keluaran syarikat yang telah anda beli walaupun ianya tercalar, bengkok atau kemek asalkan beratnya tidak berkurangan.

Kami merupakan “Authorised Dealer” untuk jualan produk emas Sri Ayu dalam bentuk kepingan emas (Gold Bar) 999.9 seberat 5 gms, 10gms, 20 gms 50 gms dan 100gms; dinar dan juga dalam bentuk barangan kemas.

Dibawah adalah contoh gambar produk kepingan emas (Gold Bar) Sri Ayu :

Untuk mengetahui harga terkini kepingan emas (Gold Bar) Sri Ayu, anda boleh melihatnya di sini. Spread rate (perbezaan harga jual & beli) bagi kepingan emas (Gold Bar)  ini adalah serendah 6%.  Kami merupakan Pengedar Sah (Profesional) Sri Ayu . Sila lihat Koleksi Gold Bar yang kami jual.

Don't be shellfish...It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email
Print this page
Print