CARA MEMBUAT PEMBELIAN EMAS, DINAR, DIRHAM, SILVER

 1. Untuk membeli Emas, Dinar, Dirham, Silver yang kami tawarkan, sila pilih barangan yang hendak dibeli dan semak harga yang dipaparkan. Anda boleh menelefon kami di talian 019-9884812 untuk pengesahan harga,
 2. Anda akan dimaklumkan harga terkini emas dan perak di dalam Ringgit Malaysia. Sekiranya anda bersetuju dengan harga tersebut, anda dikehendaki membuat bayaran pada hari yang sama.
 3. Buat bayaran ke Akaun Bank tersenarai dibawah.
 4. Kemudian sms maklumat barang yang hendak dibeli berserta alamat anda bagi tujuan penghantaran barang yang diorder.
 5.  Harga yang dipaparkan tidak termasuk kos penghantaran. Sila semak kos penghantaran di Terma Penghantaran dibawah.
 6. Kemudian anda perlu , email / sms slip bayaran(masa, jumlah & jenis bank) kepada 019-9884812 atau email ke admin@on9biz.com untuk tujuan pengesahan bayaran.
 7. Masa urusan pembelian Peralatan Emas adalah 24 jam setiap hari. Anda boleh membuat tempahan dan membuat bayaran pada bila-bila masa dan barang akan di hantar apabila semua bayaran telah dibuat.
 8. Masa urusan pembelian Emas & Perak kami bermula dari hari Ahad hingga Khamis, dari jam 10.30 pagi – 4.00 petang. Semua pembayaran hendaklah dibuat sebelum pukul 4.00 petang pada hari yang sama.

MAKLUMAT AKAUN BANK :

No. Akaun : 1127-5402-6423

No. Akaun : 7008095576

Harga Termurah Jaminan Kami

TERMA PENGHANTARAN :

 • Kos Penghantaran bergantung kepada Berat (g) barang yang ditempah. Kos Minima Penghantaran (Berat Bawah 500 g) melalui Kourier adalah RM 8.00 dan tambahan RM 2.00 untuk setiap 250 g berikutnya bagi kawasan di Semenanjung Malaysia. RM 10.00 dan tambahan RM 3.00 untuk setiap 250 g bagi  kawasan di Sabah & Sarawak. Sila hubungi kami untuk mengetahui kos penghantaran.
 • Kami akan mengatur penghantaran barang anda sama ada melalui Penghantaran Kourier (Dijamin Sampai) atau melalui “Dealer” berdekatan anda. Jaminan Serahan dalam tempoh 3-5 hari bekerja .
 • Khidmat penghantaran Belian Emas secara serahan tangan untuk pelanggan di Seluruh Semenanjung Malaysia jika memenuhi syarat pembelian minima 500 gram.
 • Sila baca dan fahami terma Jual Beli on9biz.com sebelum berurusan. Terima Kasih dan selamat berurusniaga dengan kami.

Bayaran untuk “lock” harga emas dan perak mestilah sekurang-kurangnya 30% dari jumlah pesanan, dan baki 70% hendaklah diselesaikan pada hari yang sama dimana pesanan dibuat, ini bagi memastikan anda betul-betul serius untuk membeli dari kami.

Don't be shellfish...It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email
Print this page
Print