Seminar Emas Dan Perak GSR (Percuma)

Seminar Emas Dan Perak GSR (Percuma)

Syarikat pengeluar emas dan perak Gold Silver Resources Sdn Bhd, pada masa sekarang bergiat aktif mengadakan seminar celik emas dan perak di seluruh Malaysia secara percuma, seminar sebegini di anjurkan bertujuan untuk memberi kesedaran kepada rakyat malaysia tentang potensi pelaburan emas dan perak. Memandangkan senario ekonomi dunia yang dilanda ketidakstabilan adalah satu kelebihan kepada mereka-mereka yang sedar tentang pelaburan alternatif seperti emas dan perak bagi melindungi kekayaan yang kita miliki disamping menjadi satu medium untuk menidakkan inflasi yang semakin meningkat saban tahun.

Maklumat yang saya perolehi daripada Group Facebook Pengedar GSR Malaysia berkenaan Seminar Emas Dan Perak GSR (Percuma) yang akan berlangsung dalam bulan jun 2012 adalah seperti berikut :

  • Seminar Transformasi Simpanan Emas Dan Perak GSR di Presint 16 Putrajaya pada 16 hb Jun 2012, hari sabtu bermula jam 2:00 ptg. Masuk adalah percuma. Maklumat lanjut boleh didapati di print screen di bawah :

  • Seminar Celik Emas Dan Perak GSR di Pulau Pinang pada 16 hb Jun 2012, hari sabtu bermula jam 2:00 ptg. Masuk adalah percuma. Maklumat lanjut boleh didapati di print screen di bawah :

  • Seminar Celik Emas Dan Perak GSR di Kuching Sarawak pada 30 Jun 2012, hari sabtu , dari jam 2.00 ptg hingga 4.30 ptg. Masuk juga adalah percuma. Maklumat lanjut berkaitan seminar tersebut adalah seperti di grafik di bawah :

Anda juga boleh mendapatkan maklumat lanjut tentang seminar yang bakal dianjurkan di www.gsr.com.my . Kepada warga PutraJaya dan juga warga Kuching Sarawak rebutlah peluang untuk menyertai seminar pelaburan emas secara percuma di tempat anda. Jika anda berminat untuk menjadi pengedar emas GSR dengan hanya mengeluarkan modal permulaan RM 1000 sahaja, boleh hubungi 0123 999 916 atau layari www.gsr.com.my .

Don't be shellfish...It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email
Print this page
Print

Leave a reply